Tuesday 13 September 2022

#InnovativePeople Experience: Bader

Ontdek in dit interview met onze Data Engineer Bader, wat het betekent om te werken voor en bij Micropole! Meer weten? Lees zelf wat Bader ervan vindt!

 

#InnovativePeople Experience: maak kennis met Bader!

 

Wie ben je en wat doe je bij Micropole?

 

"Hi, ik ben Bader."

 

"Op 1 augustus ben ik bij Micropole gestart als Data Engineer met focus op Azure Cloud Services. Momenteel ben ik met mijn eerste project bezig bij een belangrijk ziekenfonds waar wij de migratie van hun on-premise system naar de Cloud gaan brengen."

 

Wat doe je in je vrije tijd?

"Ik hou van koken en mixologie! Verschillende ingrediënten combineren en nieuwe recepten en smaken bedenken. Ik deel graag alle lekkere gerechten en cocktails die ik maak met mijn familie, vrienden en collega’s."

 

Waarom koos je voor Micropole als je nieuwe werkgever?

"Door met een aantal mensen van Micropole in gesprek te komen, raakte ik verkocht aan hun visie en passie voor Data. Het bedrijf en het team spraken mij heel erg aan en ik voelde me al thuis voor ik hier gestart was."

 

Wat vind je het leukste aan werken bij Micropole?

"Wat ik het beste vind bij Micropole? De doorgroei- en leermogelijkheden om mijn carrière verder te brengen, zoals ook de interessante projecten waar ik end-to-end op werk."

 

"En natuurlijk ook het Microsoft-team waarin ik werk, zij zijn fantastisch! Ze geven mij hun volledige vertrouwen. Ik voel dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan onze projecten, en dat is een heel fijn gevoel. And last but not least, we’re always having fun at the office!"

 

Start je volgend data avontuur hier!

 

Wil je ook graag deel uitmaken van dit geweldige team?

Er zijn nog enkele vacatures, dus haast je en neem snel contact op met ons HR-team!

 


Catherine Verbiest
HR Manager

 

 

 

Christian de Lobkowicz
Talent Acquisition Specialist